Freedom Artist Pad

Ahojte! Tak po strašně dlouhé době jsem se odhodlala zase sem něčím přispět. Nevím, jestli mě to opět chytne, a nebo to bude spíš takové sporadické pro radost a pár lidiček co se přijdou juknout. 😊 Nicméně, v poslední době jsem si začala víc hrát s kosmetikou a říkala jsem si, že by mě možná zase bavilo se s tím šířit dál a něco o tom sepsat. 

O čem tedy dnešní post bude. O Freedom Artist Pad paletce, což byl dárek od mého bratra, který je nejlepší a moc mu děkuju. 😍


P
aletka se skládá ze 32 očních stínů, z nichž většina je třpytivých, a tak deset jich je matných, ale bohužel, tyto stíny jsou z nich ty nejméně pigmentované, ale to už tak prostě je. 
Nicméně, tyto světlé matné stíny jsou zatím ty nejlepší, které jsem vyzkoušela. Barevné spektrum je opravdu dokonalé, tomu nemůžu nic vytknout, protože tato paletka obsahuje nepřeberné množství odstínů na všemožné kombinace. Opravdu se skoro všechno dá míchat dohromady a pokaždé tím vytvořit jedinečný look. Z toho jsem nadšená, skvělé odstíny, jak na klasické denní líčení až po ty večerní.  


Pracuje se mi s nimi velmi lehce a nepráší ani tolik, jak jsem čekala že budou na to jak jsou pigmentované. Paletka obsahuje také dva bronzery, ten světlejší se mi moc líbí a jsem za něj strašně ráda, určitě ho užiju. I když z fotek jsem se trochu bála, že bude hodně tmavý, tak naštěstí není tolik, jak se na první pohled zdá. Další věcí je tvářenka, která má krásnou růžovoučkou barvičku a ani mi nepřijde, že by šla nějak moc do oranžova. S tím mívám občas u tvářenek problém. Taky se mi moc líbí, že nemá žádné třpytky či shimmer. Protože někdy to prostě není žádoucí a moc takových tvářenek nemám. 

A jako poslední věc tu je rozjasňovač. Ten je boží. Nádherně pigmentovaný a je maličko zabarvený do kapičky růžové, takže to je něco pro mě. 



Jako poslední věc bych zhodnotila obal, ten je hrozně moc fikanej a vtipnej. Opravdu povedený. Moc mě to baví a jen čekám, jak na to někoho nachytám. "Máš novej obal na tablet?" 🙈

Ještě v rychlosti Vám ukážu jeden rychlý jednoduchý look, který jsem s touto paletkou vytvořila. Přesně takové já nosím nejraději, do zlatovo-hnědých odstínů chodím nejčastěji, mám pocit, že mi také nejvíc sedí. Vypadám a cítím se v nich prostě nejpřirozeněji a dají se unosit i na každodenní líčení.



Použité stíny jsou zakřížkované. Světlý stín úplně vlevo jsem použila jako podklad na celé víčko a také na zesvětlení místa pod obočím. Poté ty tři stíny pod sebou, spodní nejsvětlejší jsem použila do části k vnitřnímu koutku. Ten horní, trochu tmavší na celé pohyblivé víčko a prostřední úplně maličko do vnějšího koutku. A tmavě šedý odstín napravo jsem lehce použila na doplnění obočí. Není tolik šedivý, ale tady na fotce bych ho tak popsala, prostě je to zavádějící. Rozjasňovač jsem pro radost použila taky, bohužel jsem to nenafotila dost moudře, takže není moc vidět, i když ty fotky jak koukám, se ukazují v daleko horší kvalitě než doopravdy jsou, což mě štve. Protože na fotce to vypadá, že tam skoro nic nemám a přitom jsem to schválně ještě trochu "přehnala," aby to na nich bylo vidět a ono nic moc. 😄


A protože je paletka značky Freedom, tak jsem použila i linky od stejné značky. Jsou skvělé, používám je už celkem dlouho a mám je dobře ozkoušené. Nádherně vydrží celý den, neslévají se a ani neobtiskávají. A to musím přiznat, že mám celkem mastnou pleť a s tím bývá dosti problém. Takže super! Rychle po aplikaci zaschnou a už se vůbec nehnou, ale i po několika měsících častého používání mi nevyschly, ani se nezměnil hrot, pořád se s ním skvěle pracuje a jak vidíte, i já vytvořím tenkou linku! Takhle vydrží celý den, lepší linky jsem nikdy neměla. Myslím, že dokonce stály kolem stovky, což je na tu kvalitu taky úplně boží. Moc je doporučuju, určitě na ně mrkněte v Tetě. 



Takže abych to shrnula, hodnotím tuto paletku (značku), jako velmi povedenou a mám ji jako klenot ve své kosmetické sbírce. Moc se těším na další kouzla s ní a třeba je i ukážu Vám. Taktéž plánuji vyzkoušet další jejich produkty - například "koupel" pro štětce... 😊

Tak se mějte krásně a třeba někdy příště!

Komentáře

  1. Freedom mám moc ráda, a brácha je pěknej frajer že pořídil takovouhle paletku :O Jejich linky neznám, to je super, že takhle drží, mrknu na ně :) A ještě ti chci poděkovat za tvůj komentář na mém blogu, moc mě potěšil :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořídil ji na můj popud, ale i tak je frajer :D :)
      Mrkni, určitě doporučuju. Nemáš zač, těším se na další články. :)

      Vymazat
  2. Paletka vyzerá skvele hlavne kvôli tomu, že tam je tak veľa rôznych tieňov :) na každý deň nové kombinácie :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvelá paletka :) a to balenie! :) máš skvelého brata :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vyzerá nádherne. Síce som Freedom veľmi neskúšala, ale mám tušenie, že sú veľmi podobné s Makeup Revolution London a Makeup Revolution je skvelá značka. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jajkooo <3
      Ano, je to velmi podobné, mě to přijde jako velmi povedená a kvalitní kosmetika za přijatelnou cenu... :)

      Vymazat
  5. Teď mají v Tetě slevu 40% na tuto kosmetiku a o paletce jsem dlouze přemýšlela, ale nakonec vyhrála jiná - skladnější :-)

    OdpovědětVymazat
  6. paletka vyzera naozaj uchvatne :) ma velmi pekne farby
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, paletka vypadá krásně ♥ to máš super bráchu! určitě se ti trefil do vkusu! :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Obal super, i pěkný barvy, takový mám ráda :) Já jsem si pořídila od Freedom set na obočí a rtěnku - spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem spíše takový ten typ člověka, který má rád spíše "natural look" a vycházím z domova jen s korektorem a řasenkou. Ale musím říct, že na fotce ty zlaté stíny - působí velmi decentně a líbí se mi to, i když zastánce stínů nejsem, takže i třeba někdy stíny vyzkouším :). Za zkoušku člověk nic nedá!

    OdpovědětVymazat
  10. To líčení vypadá krásně, i když sama používám maximálně linky.

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná paletka :) Od Freedomu jsem jednu paletku měla, ale byly to na mě moc teplé odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherná paletka, Freedom mám moc ráda, poslední dobou jsem si hrozně oblíbila jejich štětce:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Pekný nápad s balením :) Tie metalické tiene sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)