New in

 Tak jsme byly s mamkou zase nakupovat. :D Celý týden jsem se těšila, až do toho SportsDirectu zajedeme, byly jsme tam sice nakouknout minule, ale to bylo opravdu rychlé profrčení, teď jsem si to chtěla plně užít. Z bot, co jsem si tam koupila minule, jsem byla tak nadšená, jak skvěle se v nich cvičilo a proto jsem se rozhodla, koupit si ještě jedny s bílou podrážkou, abych mohla poskakovat i doma, konečně už v botách. Pak jsem chtěla přesně tyhle šortky + tu kabelu adidas. Mamka chtěla helmu a boty. Vše, co jsme chtěly, jsme sehnaly, ALE... :D Vždyť to znáte, ne? To je supér, to, a tamto... Ale musím se pochlubit, byly to fakt velký slevy, poslední kusy! :) Hlavně v Orsay jsme fakt vyhrály a to jsem tam nechala ještě jedno krásné bílé sáčko, taky poslední, za hubičku, akorát bylo nepratelné. ;( Tak jsem ho kvůli tomu nakonec nevzala. I tak toho máme zase dost, tak to jdeme projít! ;)
 1. Křivák. Kožený. Je z Orsay a našla jsem ho mamce já! Přece si nebudu všechny skvělý zlevněný věci nechávat jen a jen pro sebe, mám přece i maminku :* :D

2. Termoska. Z Tchiba. Nechápu sice, že když jedeme jen a jen do SportDirectu, tak stihneme obrazit dalších deset obchodů... :D Ale vlastně jsme si ji vzali zadarmo, protože jsme měli už dostatek zrnek! Tak aby nám do konce měsíce nepropadly, určitě se využije. ;)

3. Nákup z Dmka. Kokosový olej. Laky na nehty. Kokosový olej mi už dochází a zrovna ho měli za výhodnou cenu, tak jsem ho vzala, do zásoby, u mě se určitě neztratí! ;) Laky na nehty, černý už mi došel, plus růžový vždycky najde využití! ;)
A ještě jsme koupily to naše klasické dmkové koření, to už u mě znáte, ale nějak jsem to zapomněla nafotit... ;)
 4. Šaty. Z Orsay. Oboje ve slevě. Dohromady tak něco kolem pětistovky, což je super, většinou za takovou cenu nekoupím ani jedny šaty a tyhle vypadají fakt pěkně, na věšáku nebo takhle možná ne, ale musím teda říct, že mi fakt sedí! :O

5. Tenisky. Jedny mamčiny, jedny moje. Růžová forever.
6. Ponožky. Byly výhodné, když koupíte boty od této značky, plánovaly jsme si je vzít, tak jsme vzaly rovnou dvoje!

7. Adidaska. Tuhle tašku jsem už dlouho chtěla, líbí se mi, že se toho do ní hodně vejde a když jedu na nějaký seminář a táhnu s sebou třeba deku, nebo tlusté ponožky, tak to mám teď do čeho dát. Přesně to jsem chtěla. :)

8. Batman. Batmanovského oblečení u mě není nikdy dost, ( potřebuji se léčit ) mám už asi tři, ale každý je přece jiný !!... ( jedno je mikina, druhý je fialový a pak tohle <3 )

9. Mikča. Tahle mikina je super, hned na mě z toho věšáku normálně zaútočila, že ji musím mít!
10. Svetřík. Ten jsem si vybrala já, ale nějak jsem se v něm necítila, tak jsem ho hodila mamce do kabinky a ta si ho nakonec pak vzala, ach, jak jsem to hodná dcera :D

11. Šortky. Moje lásky. Už jsem je dneska testovala a je to parádní! A jsou fakt krásný! :)

12. Kalhoty. Z Orsay. Mamka už jich má několik tohohle typu, je s nimi spokojená, tak když na ně vždycky ve slevě narazí, vezme je. ;)

13. Helma. S tou to bylo celkem zábavný. Tak se rozepíšu, ať se teda taky pobavíte. :D S mamkou jdeme shánět růžovou helmu, aby se nám hodila do výbavy, že... No, tak se tam ptáme takového fešného jinocha, kde mají helmy, tak nás tam zavede a říká, že jich mají trochu menší výběr, ale že se to dá, ukazuje na černý, bílý, atd. A já se ozvu: "no, my chceme stejně růžovou" :D Hodí po mě takovým velmi zajímavým pohledem a ukáže na tyčku se třeba růžovýma a fialovýma helmama. A říká: " to máme ale jenom jednu barvu..." A já se ozvu : " Nene pozor! Vždyť jsou úplně jiný! " a on : " vážně? Teď jsem je tam skládal a ani jsem si teda nevšiml..." a já : "ale jojo, mají přece úplně jiný odstín, bacha na to!" Se pěkně zasmál... No snad jsem mu vylepšila den! :D
Užívejte!
Gabulka.

Komentáře

  1. wow! koľko skvelých vecí! :P mne by sa tiež zišli nejaké nové veci na športovanie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super veci a takove nakupovani s maminkou je super. Ja uz jsem ta maminka.

    OdpovědětVymazat
  3. Love the shoes :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé děkuji za tak krásný a dlouhý komentář, jen se pěkně vykecávej :D
    Ten růžový lak na nehty miss sporty jsem přesně stejný dala mamce k narozkám a používá ho kdo ? no já samozřejmě :D A ty boty bych brala hned, když jsem teď tak sportovně založená :D Moc hezké věcičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře dobře, beru na vědomí! :D
      Nojo, to dobře znám, taky vždycky mamce něco koupím a končí to u mě ... :D
      Děkuju :)

      Vymazat
  5. Plno hezkých kousků, nejvíce se mi líbí šaty a svetřík!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty botky jsou fakt super! :)

    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)