Book tips #1


Dneska přidávám článek z okruhu knížek. Knížky jsou krásná věc, právě teď dostanu k vysvědčení tablet, určený hlavně ke čtení. Pak se určitě pochlubím, už se těším na ty knížky, co budu číst! :))

Takže přináším tip na knihu, kterou jsem přečetla už před nějakou chvílí, ale zapomněla jsem na ni upozornit! :)
Sweet Reckoning, četla jsem nonstop přes noc... Prostě srdíčková záležitost. Jako dva díly předtím. Celou trilogii jsem četla v originále, tento díl u nás ještě nevyšel, ale měl by brzy. ( tuším na konci tohoto měsíce?? Tak je to zatím uvedeno, ale často se to mění, prodlužuje, atd. ) Rozhodně přečtěte, pokud jste tak ještě neudělali. Nebudu asi nic víc prozrazovat, protože bych se rozkecala možná až moc, což by pro ty, co si to chtějí přečíst nebylo ono. Když, tak mám na stránce, na kterou máte výše odkaz, u této knihy komentář. Hned ten první. Ve kterém sděluji své nadšení ;) 
P.s. Poznáte to podle mých péessek!!! :D

Edit. : Ještě malé info, pro ty, kteří stránku "Datábáze knih" předtím neznali, a teď by si třeba chtěli založit svůj účet, mimochodem to vřele doporučuji, protože pak alespoň máte přehled o tom co jste četli atd., když si ho založíte přes tuto adresu dostanu tím od Vás nějaké body! Jako nejsem žádný takový ten "sběrač bodů," to opravdu ne, ale říkám si, že kdyby náhodou tak proč ne a aspoň si mě tak hned dáte mezi oblíbené uživatele a já Vás budu moct sledovat! Popřemýšlejte nad tím, ale pro ty, co rádi čtou, je tahle stránka opravdu to pravé ořechové!!! :)

+ Další nejnovější knižní/hudební úlovky. Skoro se stydím, že taková fanynka Kluse a kytary, si tyto nezbytné příručky pořídila až teď... Ale já měla takovou "posvátnou knihu," která byla moje osobní diy, byly zde všechny Tomovi písničky s akordy a texty. Takže takový můj poklad, který mne nikdy na dlouho neopustil a stejně tak kytaru. Teď k tomu mám i tyhle dvě zlatíčka! 
P.s.s. Napojme se <3
Užívejte!


Komentáře

  1. Ooooo, tak to vůbec nevím, že existují takové Tomášovy knížky!! To je paráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Čau Gábi, čučím tu na tvůj blog a nestačím se divit, jak jsi šikovná a kreativní. Umíš krásně fotit i malovat a tvý články se hezky čtou. Doufám, že tě neopustí radost z blogování a dotáhneš to i k nějakému úspěchu. Pokračuj v tom, co děláš.
    Tvá dočasně-spolužačka.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-* Jsi nejhodnější zlatíčko! Děkuju moc!
      P.s. Dočasně určitě ne! Už napořád! ;))

      Vymazat
  3. Ta první vypadá fakt zajímavě :)
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)