Turkish March Mozart

Tak dlouhá doba odloučení. Nemyslete si, na blog jsem myslela často, ale bohužel, čas a světlo mi nějak nesvědčí. Když přijdu ze školy o půl čtvrté, jsem ráda že nezabloudím, takže s tím světlem je problém. Maximálně si můžu dřív vstát o víkendu, ale v zimě mě těžko dostanete z vyhřáté peřinky! ;)
No, ale tak jsem se alespoň "zahřála" touhle první fotkou. Našla jsem ji mezi fotkami z prázdnin. Hrozně se mi líbí! Už aby bylo alespoň jaro! A na poslední fotce vidíte, že i když toho mám dost, přidávám si další zátěže, ale pro mě to je potěšení. Zase mě to pořádně chytlo, ne jako povinnost, ale protože miluji hudbu a Turecký Pochod od Mozarta mi vždycky naháněl tu "pravou husinu". A tak jsem si řekla, že i když to je dost náročný, naučím se to. Už jsem v půlce! ;) Snad budu mít i nějaké vánoční fotky a udělám článek. Budu se snažit fotit v každé příležitosti. Protože blogování mi moc chybělo! P.s. Dneska jsem zase nahodila nový vzhled, zatím mi postačí, uvidím jak se s tím poperu. P.s.s. Tento článek věnuji své nejvěrnější čtenářce, Petrušce! ;) 
Mějte se krásně! 


Komentáře

  1. Tak vítej zase zpět :)) K polovině Mozarta ti tleskám a ať se povede i ta druhá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím pěsti s učením. Jsi dobrá! Jen mi přes tvůj název chodí i nějaká reklama. Někdo asi nějak napíchl, ale vůbec tomu nerozumím. Odhlásila jsem se a znovu přihlásila, třeba to pomůže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!
      Vážně? Tak já změním název článku. Díky za upozornění. ;)

      Vymazat
  3. Wow, Turecky pochod od Mozarta? Drzim palce v uceni, musis byt naozaj sikula! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super jen tak dal !! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ou turecký pochod. Veľa šťastia dúfam že sa to naučíš už čoskoro. Prvá fotka je krásna, máš talent na to fotenie.:) Pekný príspevok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jajko , moc ti děkuju! Jsi zlatá! Jdu ihned na tvůj blog! :)

      Vymazat
  6. já mám někdy na blogování náladu, nikdy zase ne..naštěstí čtenáři jsou tolerantní :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)