Cosmetic gifts

Po dlouhé době jsem se rozhodla udělat nějakou tu recenzi. Říkali jste si , abych je víc zkoušela , nebo alespoň ukazovala , co používám a jak mi to sedí. Tak jsem se odhodlala a udělala takové shrnutí v bodech o kosmetice , co se mi objevila pod stromečkem. Snad se vám to bude líbit a dejte mi vědět , jestli tyhle ukázky z mé kosmetické taštičky mám dělat častěji. ;)
Mějte se krásně!

 Dermacol Invisible Fixing Powder 

  • Došel mi můj pudr od Sephory. Byla jsem s ním celkem spokojená , ale chtěla jsem hledat ještě dál. Nějaký , který bude přesně pro mě. Takže jsem si po procházení po internetu vybrala tento a dala ho na seznam. A objevil se pod stromečkem zároveň s make-upem a color tatto. Balení se mi strašně moc líbí. Normálně jsem vždycky na cesty s sebou musela tahat zvlášť velký štětec a tenhle je rovnou v balení a je celkem v pohodě použitelný. Možná malinké mínus je pro mě v tom , že u minerálního pudru od Mary Kay jsem byla zvyklá , že se pudr dal pomocí otočení zavřít , takže se z dírek neusypával pudr. Tady ta " otočná hlavice " (snad mě chápete ;) není , je tam pouze bílý pěnový kruh , ale podle mě je daleko lepší to otočné zavírání. Ale jinak nemám co vytknout. ;)


Essence Soft Touch Mousse 01

  • Tak jako pudr , došel mi i můj make-up od Sephory. A tak jsem chtěla zase zkusit nějaký drogérkový make-up. Anička mě nažhavila na tento od Essence. Jsem s ním moc spokojená. Pěkně kryje , je světlý , cena je velmi příjemná. Líbí se mi i balení. Hezké , jednoduché. Nejlépe se nanáší prsty a dobře se s ním pracuje , snadno se roztírá. Nějak zvlášť nevoní , ale to mi nevadí , alespoň to nedráždí. 


Color Tatto

  • Už dlouho jsem po tomhle zázraku pokukovala. A nakonec jsem ho našla pod vánočním stromečkem. Nejprve jsem udělala pouze linku. A celý den mi krásně vydržela , neroztekla se a ani nerozpila. Vůbec jsem nemusela nic poupravovat , tak jak to musím dělat s linkou ve fixu. Jsem nadšená! Opravdu doporučuji. Barva vypadá nádherně , je zajímavá , krásně zvýrazní oko. Plánuji si s ní udělat líčení i do divadla. Krásný vánoční dárek a moc za něj děkuji. Za všechny tři. ;)


Komentáře

  1. Ten makeup bych chtěla taky zkusit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Stále nechápu, co všichni mají s tim pudrem, mám ho taky, ale že bych ho pak kupovala znovu, to vůbec. Navíc ho používám jen když se líčim doma. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já si myslím , že je to tím , že každý má jinou pleť a tak každému sedí něco jiného... ;)

      Vymazat
  3. s tym make-upom od essence som tiež velmi spokojna uplne lahučko sa použiva:)

    OdpovědětVymazat
  4. Penové make-upy mám tiež rada ;) .. Dobrá recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  5. O tom make-up od essence jsem už slyšela a přemýšlím, že si ho pořídím, ale bojím se, aby nebyl příliš hutný a nedělal mi na obličeji nepřirozenou masku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě ti sednout nemusí , ale za mě ti ho teda musím doporučit , je tak akorát a krásně se nanáší , není ani příliš tekutý ani příliš hutný , je tak akorát , masku mi na obličeji vůbec nedělá , působí velmi přirozeně :)

      Vymazat
  6. Ten make-up vidím prvně, ale nevypadá vůbec špatně...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. tyo, ten makeup vůbec neznám, ale mrknu se po něm:)

    OdpovědětVymazat
  8. Na modré stíny jsem zvědavá v praxi :-)

    OdpovědětVymazat
  9. fiha ten makeup som ani u nas nevidela, co je skoda:(

    OdpovědětVymazat
  10. to jsou mé oblíbené značky!! :-)) jinak moc pěkný blog ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Juu jsem ráda, že ti ten make-up taky vyhovuje:) A ten pudr i linky musím taky zkusit!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně že vyhovuje , když jsi dala tip ty :)) Ony to linky vlastně nejsou , jsou to stíny , ale já s nima dělám nejradši linky ;D A určitě oboje zkus ! :)

      Vymazat
  12. To od essence vyzerá sľubne :). Aký makeup používaš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě teď používám nejčastěji tento od essence a pak ještě jeden ze Sephory ;)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)