holiday random

 Tak a konečně doma. Před hodinou jsem přijela a po třech týdnech doma na delší dobu ( zřejmě týden ). A ihned jsem musela rychle napsat něco sem. Už jsem měla absťák! Mám tu dneska jen random fotky za posledních čtrnáct dní a během týdne bych chtěla jít nafotit nějaký outfit konečně. A chystám se na nějaké úpravy na blogu , jenže vzhledem k mému antitalentu na tyhle věci to nebude zřejmě nic světoborného a bude mi to nějakou chvilku trvat. ;) Takže se těším , že se teď chvilku usadím u počítače a projdu si vaše blogy. A ještě jedna maličkost na závěr , můj blog už oslavil rok ! :) Takže snad udělám i nějakou malou GA. ;)

Komentáře

  1. krásne fotky :) si skvelá fotografka

    http://coctailidea.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. na ty úpravy blogu- nedávno jsem narazila na jeden blog, kde je mnoho příspěvků a návodů, jak upravovat...bohužel si jí teď nepamatuju, ale na netu toho beztak bude určitě plno :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tiež som na takéto veci riadny antitalent.

    andrea-magazine.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to všetko najlepšie blogu! Ja sa tiež chystám na úpravu blogu lebo nejako sa mi to nepáči. Na giveaway sa už teraz teším haha. Inak skvelé fotky! :-)

    terezbk.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, pisu ohledne toho nadpisu uprostred. Bohuzel ti nemuzu poradit jinak, nez jeste jednou zkusit tu Silvi:/ Ja to mam prave taky podle ni, no tak snad na to nekdy nekde prijdes:)

    OdpovědětVymazat
  6. Znám to, mám vždycky milion nápadů, jak by to mělo vypadat a jak to bude úžasný a pak se to snažím udělat a ono nic :D

    OdpovědětVymazat
  7. tie fotky sú úžasne :) a gratulujem ;)))

    OdpovědětVymazat
  8. Já prostě miluji prázdniny! Krásné fotky :)

    http://notremondecolore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotky:) (prepáč za moju neaktivitu) Vidím že si zmenila vzhľad! Krásne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké fotky! Mám takovéto dovolenkové střípky moc ráda, já sama teď taky na blog připravuji fotky o dovolené, jenomže jich mám dohromady cca 700, takže jich vybírám co nejvíc :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)