Babyliss Curl

Konečně jsem se dostala k tomuhle článku, doufám, že Vám udělá obrázek o tomhle opěvovaném zázraku a že aspoň jedna z Vás (Peťo :D) se prokousá celými mými psychickými výlevy. Tak jdeme na to! ;)

Jako první bych asi zmínila, co jsou moje vlasy zač. Jsou úplně totálně rovné, žádná vlnka ani kudrlinka, ano, vím, že celkem dost holek by mi to závidělo, ale není co. Klasika, ti co mají rovný chtějí kudrny, a ty co je mají, je chtějí rovný. Už jsem se smířila s tím, že jsem prostě rovnovláska (dá se to tak říct? :D ) Prostě moje vlasy nikdy natočit nešly. Mohla jsem se celou noc převalovat s pěnovými natáčkami, tunou laku a vším možným a stejně jsem ráno měla tak 5 minut nějaký ty kudrlinky a hned potom se vyvěsily. Ani pokusy o vlny se žehličkou nevyšly. Tak, jak snadně to ve všech videích na yt vypadá, zjistila jsem, že moje vlasy prostě spolupracovat asi nebudou. Takže jsem se s tím smířila, ale potom přišla tahle kulma. Tak dlouho jsem po ní virtuálně pokukovala a poslintávala, u každého videa a článku! Celkem velká sláva na ni byla. Já si říkala, že to je stejný jako vždy, někomu to může fungovat perfektně, ne, že ne, ale že já svoje vlasy přece znám, tak nebudu vyhazovat zbytečně takový prachy. Ale pak jsem se o rok později (teď tak měsíc nebo tak nějak zpátky) rozhodla do toho jít. A jen řeknu, že teda opravdu nelituji! Nakonec jsem za to dala jen  něco kolem 1400,- a objednávala jsem to z jejich oficiální stránky, zastihla jsem nějakou brutální slevu, nevím už ani jak jsem na to narazila, úplná náhoda, teď jsem to schválně chtěla ještě dát do odkazu, ale nemůžu to nikde najít, jejich stránku jsem měla v záložkách, tak jsem na ni klikla a úplně změnili design a mají tam všechny kulmy za ty jejich ceny-kolem čtyř tisíc. Takže opravdu nevím, jsem z toho teď ještě víc nadšená, že jsem chytla asi nějakou výprodej skladů, nebo co. :D 

Jinak na obrázku můžete vidět jak kudrny vydrží po 3 dnech! První foto je večer, ostatní dvě jsou hned po ránu, nerozčesané, hned po probuzení, ještě se zalepenýma očima. ;) Jak vidíte, i 3. den jsou to úplně přirozené lokny a já jsem z toho prostě pořád víc a víc nadšená, že jsem našla něco na ty svoje vlasy!

Na kulmě se dá nastavit různě vysoká teplota, směr a taky jak dlouho ji tam budu " péct. " spíš takový časový interval mezi zvukovými signály. Na fotkách vidíte natočenou celou hlavu, trvalo to nějakou tu chvilku, ale já jsem si zpívala s Klusem a užívala si to. Byla to pro mě kulmová premiéra, takže si myslím, že zas tak zlé to není! ;) Co myslíte? Občas jsem v nějakých videích zaslechla jako mínus to, že je to těžká věcička a že z toho potom bolí ruka. Na to říkám, ano, když držíte ruku hodinu ve vzduchu, tak to cítit potom asi trochu musíte, ale zase nemůžeme chtít, aby za nás všechno dělaly nějaké stroje. Tenhle přístroj pracuje úplně sám, vy ho musíte jen držet, co bychom ještě nechtěli, že?

Teď k tomu, jak funguje přístroj. Je to doopravdy úplně jednoduché, návod je jednoduchý, po chvíli všechno jede a vy skáčete radostí z toho, že poprvé vidíte své vlasy v úplně jiné podobě. Ještě asi zmíním, že můžete dávat maximální průměr jednoho pramene 3 cm, pokud dáte víc a zmáčknete to, aby se to natočilo, tak se kulma sama vypne a uvolní. Což mi udělalo moc radost, prostě vás to hlídá. Stejně tak, pokud jste tam někde nechali nějakou malinkou "zacuckaninu" tak to udělá to stejné, vy ji pořádně rozčešete a pak už všechno klape. No a potom se pipláte s celou hlavou (jo, poprvé jsem v té koupelně tu hodinku a půl byla :D )
 No, a teď abych jen nechválila, po eufórii mě následoval pád.
Byla jsem strašně naštvaná, protože jsem měla takovou radost, co to vytváří a že mi ty lokny vydržely tři dny a to já normálně mívám vlasy druhý den po umytí už u hlavy takové mastnější, a takhle jsem prostě tři dny mohla normálně chodit. Stalo se to, že po těch třech dnech jsem si umyla vlasy a chtěla si další den ráno zase pár pramínků udělat, ale bohužel, přístroj nejel, jen tak divně vrčel a točil se, prostě dělal to, co neměl. Ještě bych tedy měla asi zmínit, že oné tři dny předtím, jsem při kulmování vytrhla pár vlásků, neřešila jsem to ( měla jsem kulmu poprvé v ruce, tak prosím za prominutí :D ) no a samozřejmě se to pak projevilo. Naštěstí, já takový kutil, jsem to hravě vyřešila, vzala jsem pinzetu a začala se v tom vrtat (sami doma nezkoušejte) a vytahala ty vlasy, chvilku to sice trvalo a pak to jelo! Měla jsem opět radost. :D

Pozitiva
- Líbí se mi jednoduchý design, připadám si jako profesionálka! (y)
- Dělá to, co má. Opravdu přesně tak, jak píšou na obale. To se mi už tak moc nestává!
- Když uděláte něco špatně, tak přístroj sám od sebe zapípá a vypne, takže si vlasy nemůžete nějak poškodit.
- Jednoduchá manipulace.Zvládne to každý, i já.
- Kudrlinky krásně drží, i bez použití laku. A vypadají přirozeně.


Negativa
- Přístroj je citlivý, například ty namotané vlasy, o kterých se zmiňuji výše. 
- Pokud to kupujete za cenu, jakou jsem vídala, tak asi i cena, ale to naštěstí není můj případ. ;)

Páni, tak takhle jsem se snad ještě nikdy nerozepsala, snad moje zkušenosti s touto kulmou někomu něco přiblíží, pokud by jste chtěli ještě něco vědět, můžete klidně napsat do komentáře, nebo klasicky na mail ;) 
P.s. Tak Peťo, jak sis početla?? :D

Užívejte!
Gabulka

Komentáře

  1. Tahle kulma mě docela dost láká, jelikož mám hodně dlouhé vlasy a relativně husté,takže když mě někdo kulmuje trvá to klidně i 2 hodiny :D a to když si to takhle kulmuju sama trvá to ještě dýl,proto tohle je asi přímo stvořené pro mé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to znám :D
      jak říkám, vřele doporučuju, taky doporučuju počkat si na slevu :D

      Vymazat
  2. Já už o ní taky přemýšlím, potřebuju novou a tahle se mi zdála fajn. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kulma vypadá moc dobře. Já jsem si od Babylissu kupovala žehličku, trojitou kulmu a jsem s nimi spokojená. Rozhodně je dobré počkat na slevy.. Takový sumy bych za to taky nedala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta trojitá mě taky zaujala, ale nakonec jsem sáhla po téhle klasice. Přesně jak říkáš, ty sumy... :D

      Vymazat
  4. Priznam se, ze za plnou cenu bych si to nekoupila. Kulmy vlastnim tri ruzne a jen s jednou vytvorim vlny, ktere opravdu drzi. Stala me asi 400,- Tu za 1900,- bych hodnotila nejhur. Tu od Revlonu asi za 700,- jsem upravila a uz nema to "chnapatko" Dela ok vlny, ale vydrzi tak jeden den.

    Tento clanek se mi libil. Jen nevim, zda bych se s timto pristrojem naucila ty me vlny, ktere uz nyni zvladam asi za 13 minut.

    Mas nadherne vlasy! Fakt super. Hezkou barvu a vsechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě, cena vůbec nic neznamená, jak dokazují tvé kulmy ;)
      Určitě bys to zvládla, jsi taková šikulka že úplně na pohodu ;))

      Děkuju moc, jsi strašně hodná! :)

      Vymazat
  5. Já si dělám vlny obyčejnou kulmou a vždycky jsem u toho na nervy. :D Mám hodně dlouhý vlasy, takže to je vždycky na dlouho. Takže tenhle typ kulmy je můj sen. :D Vlny bych nosila nejradši pořád, takhle si je udělám tak jednou za měsíc. :D Ale jinak moc dobrej článek. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)