ikea new in


Takže, jak jsem slibovala, v dnešním článku Vám ukážu svoje sobotní úlovky.
Byla jsem s mamkou juknout do Ikea a pak jsme se stavily po cestě do C&A a Sports Directu, což u nás celkem nově (mám ten pocit) otevřeli, takže jsem tam byla prostě poprvé, já si jejich zboží normálně objednávala přes net a byla jsem s ním a s cenou vždycky moc spokojená, takže jsem měla strašnou radost, že máme u nás kamenný obchod. Plánuju tam příští víkend znovu, jenom tam a pořádně všechno prolezu! :)


1. Batoh - C&A. Byl celkem vybranej, za 125,- se ani moc nedivím, je fajn, když jdu na cvičení, nebo i jen tak, abych nemusela táhnout těžší kabelku na rameni a neničila si tím záda. Do školy to pro mě není, protože já toho nosím celkem dost, i když mám univerzální sešit... :D Vařím si obědy - už ta krabička by zabrala tak třetinu tohoto batohu! :D 

2. Boty - Sports Direct. Jsem z nich naprosto nadšená! Skvěle se v nich cvičí, jsou strašně moc pohodlný, mají skvělou podrážku, stály něco kolem tisícovky a mě se ještě moc líbily vzhledově, takže to byla jasná volba a neplánovaný nákup, ze kterého mám snad největší radost!

3. Ručník - Ikea. Mamka chtěla koupit nějakej šedej, aby se nám hodil k podložkám před vanou a záchodem, takže jsem našly tento. Vypadá to luxusně!

4. Papučky - Ikea. Pro návštěvy, klasika, růžová nejlepší! :)
5. Lucernička - Ikea. Už dlouho jsem po ní vždycky pokukovala, ale říkala jsem si, že to bude zase akorát zabírat místo atd. Pak, když jsme došli k pokladnám a s mamkou vytahovaly nákup, zjistila jsem, že tam je tahle lucernička. Ptám se mamky "Tys ju tam dala, nebo já?" Byla jsem už zmatená, no :D a nakonec z ní vypadlo, že to tam dala sama, že se nám to bude hodit do našeho zelenýho obýváku... :D Takže nakonec u nás skončila a večer to vypadá fakt moc pěkně!

6. Mistička - Ikea. Z ní jsem si pak udělala takovou mističku na bižu, takže vám potom taky ukážu.

7. Cedník - Ikea. Nemyslím si, že je nutný nějaký komentář. Starý se nám rozbil -> koupily jsme nový. :)

8. Řasenka - Dm. Na doporučení od kamarádky, i když mám velkou nevíru ve značku Miss Sporty, tak jsem ji zkusila a celkem dobrý! Plánuju pak udělat článek o řasenkách, tak snad na to nezapomenu.

9. Rámečky - Ikea.
Vzaly jsme rovnou tři velikosti. Později Vám ukážu, na co jsme je použily, co všechno jsme zarámovaly! :)
10. Fixky - Ikea. Těch není nikdy dost. A já strašně ráda nakupuju v "papírnictví" Ikea nebo prostě v té jejich "umělecké" části... Chápete, že jo? :D

11. Deníčky - Ikea. Používám to vždycky jako "doplněk" k dárkům, taková univerzální věcička, roztomilá, mě se líbí, já je taky ráda používám, tak to vždycky mám doma při ruce a přihazuju k dárkům...

12. Barvičky - Ikea. viz číslo 10. V příštím článku uvidíte, na jaký první výtvor jsem je použila!

13. Taška - Ikea. Tuhle jsem měla už vyhlédlou. Protože nemám žádnou cestovní tašku, když jedu na chatu na víkend a beru si s sebou jenom pár kousků oblečení a nic moc dalšího, tak už se mi nechtělo jezdit s batohem, co nosím do školy. Tak jsem si na netu našla tuhle tašku za kilo, vím, že to moc nevydrží, je obyčejná, ale zatím postačí a je spíš taková "přechodná." Ale kdo ví, třeba překvapí. Líbila se mi i vzhledově, takže skončila v košíku. ;)

14. Kytičky - Ikea. Normálně umělé kytky fakt nemusím, ale tyhle když jsem viděla, měla jsem pocit, že jsou živý (možná to dělají ty dvě dioptrie, nevím :D), ale moc se mi líbily, mamce taky, tak jsme je vzaly, u nás využití najdou! :)

Tak, to by bylo všechno, všem co dočetli gratuluji a já jdu balit na víkend, možná se v pondělí ozvu! :)
Dočetl to někdo? :) Co jste naposledy v Ikea ulovili Vy?

Užívejte!

Gabulka

Komentáře

  1. Taky bych potřebovala tenhle "vak", hlavně na věci na tělák, protože stejně jako ty nosím kabelku a někdy je to fakt nepohodlný :D. Ty malý zápisníčky jsou super :). Taky jsem nedávno byla v Ikey a protože si zařizuju pokoj tak jsem si koupila takový základní věci jako zrdcátko, bílou krabičku na maličkosti a tak :)).
    BE YOU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tělák by to mohlo bejt super!
      Aha, tak se potom pochlub s pokojem! :)

      Vymazat
  2. Ja sa do ikei dostanem len raz za čas, ale vždy sa tam najem a niečo si odnesiem :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Ikeu úplne zbožňujem :) V poslednom čase som tam veľmi nebola, ale papiernickú časť si vždy rada pozriem a niečo vyberiem :D A tenisky vyzerajú úplne úžasne. Som zvedavá, čo vytvoríš s tými farbami. :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, sestro! :D
      Já v nich zatím cvičím ( uvnitř ), ale možná je budu nosit třeba o prázdninách na túry atd. takže asi žádné velké outfity... :D

      Vymazat
  4. nice post :) happy Easter. Kisses :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Ikea je super! Taky mi kamarádka říkala o téhle řaaence a když jsem se dozvěděla,že je z Miss sporty taky sem nebyla nadšená.. Ale na ten článek o řasenkách jsem zvědavá! ))
    krásné Velikonoce! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :D
      No, doufám, že s tím zvládnu něco udělat! :D

      Vymazat
  6. Ikea je od mého domova dost daleko a dostanu se sem pouze tak jednou za rok. Vždycky se do ní těším. Miluji bytový design a ráda zde nakupuji. Mám odsad také pár dekoračních věcí. Pro koupi dekorací, květin a všeho kolem nemá smysl jezdit do obchodů typu baumax, unihobby apod.. kde je to jednou tak drahý a malý výběr. Mám stejnou lucerničku akorát v modré barvě.
    Tato řasenka byla jako moje první s takovýmhle tlustým kartáčkem. Pamatuji si že mi vyhovovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak říkáš, škoda, že to máš tak daleko, já tam jezdím podstatně často :D

      Vymazat
  7. pekné úlovky :) btw začal som ťa sledovať
    Richie

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)