Blue sky

 Tak už jsem zpátky doma. Po dvou týdnech bez své postele a klavíru, kytaru jsem naštěstí měla s sebou. ;) Po dlouhém odloučení od blogu už jsem byla celkem natěšená na to, až budu dělat článek. Mám dost fotek z posledních dvou týdnů, první týden jsem byla v Beskydech a druhý tradičně v Luhačovicích. Fotky budu asi ještě průběžně přidávat. Mám jich požehnaně, takže tu bude asi hodně randomových článků, jak už je u mě zvykem.

Outfit z Luhačovic, tyhle šaty jsem tam prostě nejvíc užila. Jsou skvělý, pohodlný, jednoduchý, ta barva mě úplně uchvátila. Tak dlouho mi ležely ve skříni a teď jsem z nich najednou nadšená, stává se Vám to taky? ;)
Jinak co je u mě "nového"? Ještě víc jsem se stala posedlá hudbou. Myslela jsem si, že víc už to nejde, ale asi jo. Klus, Klavír, Kytara... Všechno moje posedlost! A nad čím se mi zbíhají sliny? Tady, Tady a Tady! Prostě hudební šílenec! Asi budu muset dlouho šetřit... :D

Užívejte!

// Dress - Tchibo / Shoes - Mixer / Backpack - C&A / Earrings - F&F / Sunglasses -  Some Magazine... / Rings - C&A //
Photos by my mum ^^

Komentáře

  1. Pěkné fotky. Šaty vypadají opravdu nádherně a moc ti sluší i ta barva. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, do té barvy jsem se taky úplně zamilovala! :)

      Vymazat
  2. Jééé, Luhačky! Bydlím kousek od nich a je tam nádherně! Jen škoda, že je to moc blízko na to, abych tam někdy trávila dovolenou a zas každý den se mi tam jezdit nechce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, je to krásný místo, ale samozřejmě chápu, že když to člověk zná, není to pro něho to pravé. Taky jsem nad tím přemýšlela... Škoda, že jsem tě někde nepotkala ! :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Jo, je fakt dokonalej, pořád ze mě neopadlo nadšení :D

      Vymazat
  4. ten batůžek je úplnej skvost<3

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář :)